Palvelut

-toiminnanohjausjärjestelmä.
Käytössämme on nettipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä. Autoissamme on mobiili-päätteet joihin kuljettajat saavat tiedot ajoista. Kuljettajat täydentävät ajojen tietoja mobiilista reaaliaikaisena. Asiakkaillamme on pääsy extranettiimme josta voi käydä tarkistamassa kuljetusten tilan tai muita tietoja. Myös uusien kuljetustilausten tekeminen extranetin kautta on mahdollista. Myöhemmin otamme käyttöön myös GPS-paikannuksen jolloin asiakkaamme voi seurata kuljetuksen etenemistä myös kartalta reaaliaikaisena. Extranet tunnukset voidaan antaa ajon tilaajalle, maksajalle ja lastaus/purkupaikalle.

Järjestelmän toimittajan nettisivut www.pocum.comKokonaisuuksien hallintaa.


Palvelu on mahdollista hoitaa myös niin että asiakas vain tilaa kuljetukset meiltä ja me hoidamme muun yhteydenpidon varaston, lähettäjän tai vastaanottajan kanssa. Näin kaikki tarpeellinen tieto kulkee ilman turhia välikäsiä jolloin tietojen vääristyminen matkalla vähenee sekä asiakkaamme voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Asiakkaamme voi myös vapauttaa työntekijöitään tärkeämpien tehtävien hoitoon ulkoistamalla joitain rutiininomaisia tehtäviä meidän huoleksemme.Lastinkäsittely ja varastointi palvelut.

Tarjoamme myös lastinkäsittelypalveluita. Olipa kyseessä sitten purku, lastaus tai vaikka uudelleen kuormaus, käy työ kätevästi kurottajalla. Käytössämme on myös trukkeja.